Sex Contact Amsterdam

Sex Standjes

Sperma is lekker onderdanige slavin

Posted on by Cherise Proto  

Sperma is lekker onderdanige slavin

sperma is lekker onderdanige slavin

...

Gratis sex leiden nneuken

Toch laat het mij niet met rust en ik vraag een van mijn werknemers de zaak te sluiten als hij klaar is en keer zelf een uur eerder dan gebruikelijk huiswaarts.

Patty zit in de keuken wat op haar tablet te klooien en lijkt niet eens verrast door mijn vroege thuiskomst. Ik kus haar, zoals ik dit altijd doe als ik thuis kom en neem een biertje uit de ijskast met de vraag of zij er ook een wilt.

Ik refereer aan het telefoontje van Joyce en geef te kennen dat dit mij inderdaad nogal van streek heeft gemaakt, gezien de het feit dat we maanden niets van haar gehoord hebben en zij mij nu meent te kunnen commanderen. Maar ik ben echt geïrriteerd en tier door. Het woord knul is voor mij in deze de trigger om direct in te binden aangezien Patty mij, in mijn onderdanige rol als haar sub, altijd knul, knulletje of viespeukje of iets dergelijks noemt.

Aangezien we ons in de keuken bevinden en Patty op een hoge keukenkruk zit, draait ze de kruk een halve slag zodat ze met haar rug en ellenbogen op het blad kan steunen.

Ze trekt haar stretchjurkje op tot aan haar middel, opent haar benen en nodigt mij uit ertussen plaats te nemen. Ik ga tussen haar benen staan en zie dat ze geen onderbroekje draagt. Mijn pik is reeds in gezwollen toestand en Patty pakt deze vast en wrijft er heel zachtjes met haar vingers overheen, totdat mijn pik echt volledig rechtstaat.

Ze neemt mijn pik bij de stam vast, trekt deze tot tegen haar poesje en begint met mijn eikel over haar klitje te spelen, onderwijl mij strak in de ogen kijkend en spreekt uit dat ik vooral niet moet denken om klaar te komen.

Als ze hier een poos mee bezig is zie ik in haar ogen dat haar orgasme nadert en inderdaad na nog geen halve minuut voel ik haar kutvocht over mijn pik lopen. Als Patty bijgekomen is uit haar orgasme kijkt ze me lachend aan en zegt: Het gaat als volgt: Je zult dus jezelf zo ver af moeten trekken totdat je nog maar een stoot nodig hebt om klaar te komen. Ben je te vroeg met je stoot, dan kom je vandaag niet klaar. Ben je te laat met je stoot dan spuit je over mijn kutje en knijp ik zo hard in je ballen, dat je de komende week niet meer aan klaarkomen denkt.

Voor heel veel mannen is dit een simpele opdracht, voor mij echter niet. Ik kom over het algemeen zeer ongecontroleerd klaar nadat mijn orgasme door Patty uitgesteld is. Ik begin dus vrij traag met mezelf af te trekken in de hoop dat ik het orgasme tijdig voel aankomen. Tevens ga ik heel dicht met mijn eikel bij de ingang van het liefdesgrotje van Patty staan om in elke geval geen risico qua afstand te lopen.

Dit wordt door Patty niet echt op prijs gesteld en ze duwt me meer dan een meter terug met de mededeling dat ik niet vals mag spelen en dat ze naar me wilt kijken.

Met de blik van Patty strak op mijn rukkende hand gericht denk ik dat mijn orgasme nadert. Ik stap voetje voor voetje dichterbij, druk mijn pik in de zeiknatte doos van Patty en realiseer me dat ik waarschijnlijk te vroeg ben. De warmte en vochtigheid van het poesje van Patty brengen mij echter net over het randje en terwijl ik stokstijf sta voel ik mijn zaad het kutje van Patty in lopen, die rilt van genot.

Patty aait mij vervolgens glimlachend over mijn wangen als blijk van waardering voor mijn inzet en nederigheid en zegt dat dit nu natuurlijk niet betekent dat ik mijn zaad niet uit haar hoef te likken, terwijl ze haar kutspieren aanspant om het zaad niet te verliezen.

Ik trek me voorzichtig terug en zet mijn mond op het kutje van Patty, die duidelijk haar kutspieren ontspant en ik zuig mijn zaad uit haar kutje. Als er niets meer uitkomt lik ik voor de zekerheid de omgeving van haar poesje ook schoon en geef een kusje op haar schaambeen, waarna ik weer rechtop ga staan.

Ik vraag waarheen de rit gaat. Ze pakt haar tas en loopt richting voordeur. Na mijn verbazing verwerkt te hebben zit ik na enkele minuten in de auto richting Joyce, als Patty begint te vertellen: Ze heeft daarom op enkele websites een profiel aangemaakt om iemand te zoeken.

Om een lang verhaal kort te maken: Ze vind hem echt leuk en ze heeft hem serieus uitgetest: Nu wil ze hem aan een finale test onderwerpen om te zien of hij echt geen grenzen kent ten opzichte van haar.

Zoals je weet loopt Joyce, vanwege haar werk, niet te koop met haar sexuele escapades en is in haar geval, net als bij ons, uiterste discretie een eis. Daarom heeft ze mij gevraagd of wij haar kunnen helpen om haar vriend aan zijn finale test te onderwerpen. Ik ben niet homofobisch of zo, maar zeker ook geen homo of bisexueel. Haar vriend willen we dan ook testen op jaloezie t. Ik vraag Patty mij te beloven om mij geen handelingen te laten verrichten op de slaaf van Patty.

Patty stelt mij gerust en zegt dat ze dit nooit zou doen en Joyce ook niet. Wel kan het zijn dat ik in mijn onderdanige positie hem nog ondergeschikter dien te maken voegt Patty nog toe. Ik heb geen idee wat ze hiermee bedoelt, maar het klinkt niet eng dus ik schenk er verder geen aandacht aan. Voorts refereer ik aan de afspraak tussen Patty en mij dat zij geen handelingen verricht met andere mannen.

Maar als ik een andere man een beetje opgeil in jouw bijzijn? Ik zeg dat ik daar geen problemen mee heb zo lang er maar geen enkele vorm van lichamelijk contact is ik ben nl. Als wij de stad inrijden waar Joyce woont wil Patty toch nog even een paar dingen kwijt. Jij stelt je nog steeds ondergeschikt op aan Joyce, en mij uiteraard.

Joyce zal je geen pijn meer doen, zoals ze dit enkele maanden geleden gedaan heeft, maar je wel slaaf noemen en als zodanig behandelen. Joyce zal je niet straffen zonder mijn goedkeuring, maar jij hebt mijn goedkeuring ook niet nodig om haar te gehoorzamen: Zodra je naakt bent spreekt je haar aan met Meesteres Joyce en mij met Mevrouw Patty.

Tot die tijd volg je gewoon de aanwijzingen en gelden voornoemde aanspreekvormen niet. Ik herhaal in mijn eigen woorden de instructies die Patty me gegeven heeft, terwijl we de parkeergarage van het statige pand inrijden, waar Joyce woont. In de lift naar de riante bovenverdieping, aai ik Patty over haar billen en bemerk dat ze nog steeds geen ondergoed draagt.

Als wij de lift uitstappen worden wij meteen hartelijk begroet door Joyce, die daar staat te wachten. Joyce ziet er weer prachtig uit: Strak zomerjurkje, dat halverwege haar dijen ophoud, met open hals wat haar decollete fantastisch accentueert, ze draagt zeker geen BH, zie ik direct , haar blonde haren strak in een staart en aan haar voeten draagt ze zwarte hoge pumps met spitse punten.

Ze neemt ons mee haar appartement in en loodst ons naar de bar waar haar vriend op ons wacht. Hij schud ons de hand en stelt zichzelf voor als Roef. We gaan zitten aan de bar in een soort van vierkantje zodat we elkaar kunnen aankijken, terwijl Roef ons vraagt wat we willen drinken.

Ik kijk Patty aan en vraag wie er naar huis rijdt. Ik besluit een cola-whisky te nemen en Patty witte wijn. Zodra Roef zit valt Patty met de deur in huis: Ik denk dat begint lekker.

Meteen bedenk ik me dat ook hij instructies heeft gehad. Zo volgen er nog een aantal vragen, en na een gesprekje van een minuut of tien, waarin duidelijk wordt dat Roef zich graag als slaaf van Joyce opstelt zegt Patty plots: Roefs blik volgt direct de bewegingen van mijn vrouw en blijft hangen op de voorspelbare plek. Meteen krijgt hij weer een tik in zijn nek van Joyce en ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken door de spanning die bijna tastbaar is.

Joyce merkt dit op en vraagt mij of ik het grappig vind. Ik zeg dat dit niet het geval is en excuseer me bij Joyce. Deze is echter niet geamuseerd en zegt dat als ik er niet tegen kan ik maar niet meer naar hen moet kijken.

Ze zet haar kruk aan de kant, trekt in 1 keer haar jurkje over haar hoofd en staat naakt tussen ons in. Roefs blik verplaatst zich direct naar Joyce en deze knalt hem vol in zijn gezicht om daar aan toe te voegen dat hij met Patty in gesprek is en niet zo onbeschoft moet zijn en zijn gesprekspartner dient aan te kijken. Joyce roept mij bij zich en gebaart mij achter haar plaats te nemen. Als ik er sta zegt ze dat ik haar kontje moet kussen.

Ik gehoorzaam met veel plezier en doe wat van mij gevraagd wordt. Terwijl Patty verder gaat met Roef te bevragen ontgaat mij alles: Ik kus de prachtige kont van Joyce en ben in mijn nopjes. Als Joyce iets voorover bukt en haar bilhelften uit elkaar houd, begrijp ik zonder dat ik daartoe aangespoord hoef te worden, wat van mij verwacht wordt en ik lik de aars van deze prachtige vrouw en ben verheugd over het feit dat ze af en toe trilt van genot en met haar onderlichaam draait, ten teken dat ik mij goed van mijn taak kwijt.

Na een poosje zo haar aars gelikt te hebben ga ik over op fase 2. Ik weet dat Joyce nog meer geniet van een tong in haar poepgaatje en ik druk voorzichtig het puntje van mijn tong erin. Ik proef niets, Joyce heeft de anaaldouche ook ontdekt bedenk ik me, en ik begin mijn tong in en uit Joyce haar kontgaatje te bewegen. Dit doe ik zo lang zij het toestaat en dat is een minuut of vijf. Daarna heeft ze het echt gehad: Terwijl zij zich verplaatst en ik dus eventjes niet op haar gefocust ben, zie ik dat Roef ondertussen nog steeds aan een kruisverhoor van Patty wordt onderworpen: Een paal die overigens iets kleiner is als de mijne, constateer ik enigszins trots.

Als Patty echter ziet dat ik Joyce ga likken, stopt ze haar ondervraging en komt ze naast haar vriendin staan. Terwijl ik begin met het kussen en likken van het kutje van Joyce kijk ik begerig naar boven en zie ik 2 gezichten mij aanstaren: Joyce die geniet van mijn tong en Patty die geniet van de aanblik van mijn verwennerij van haar vriendin.

Bovendien heeft Patty een arm achter Joyce op de bar gelegd en speelt ze met de paardenstaart van het haar van haar vriendin. Ik zuig eerst op de buitenste kutlipjes van Joyce, om daarna kleine zuigkusjes te plaatsen op de binnenste schaamlippen.

Als ik dat gedaan heb, lik ik een aantal keer over de volle lengte door haar gleufje om als laatste te stoppen bij haar kittelaar. Ook deze kus ik eerst zacht en krijgt een zachte zuigbehandeling, waarna ik haar zachtjes begin te likken.

Ik schenk er geen aandacht aan en ga van zachtjes likken aan haar klitje over op snel en hard en na nog geen 2 minuten komt Joyce gillend klaar. Ze plaatst haar hand op mijn achterhoofd en duwt mijn mond nog dichter tegen haar kutje aan, terwijl ze met haar onderlichaam schokt.

Ik vind het prima, geniet van de geur en smaak van haar vrouwenvlees en als de duwkracht van de hand van Joyce afneemt lik ik voorzichtig de overgebleven sappen van haar gevoelige kutje af. Als ik omhoog kijk zie ik een voldaan gezicht en een trots gezicht. Ik sta voorzichtig op ik ben immers nog volledig gekleed en mag dus mijn eigen wil volgen en kijk naar het mooie lichaam van Joyce die voldaan en onderuitgezakt op haar kruk zit en enkele zweetdruppels vertoont, tussen en onder haar borsten.

Mooi, slim, verleidelijk en beschikbaar Mijne heren, Maandag bied ik mijn chique bloedmooie Hollandse slet ex fotomodel Mirthe, 39jr. Mijne heren, Maandag bied ik mijn chi Ik zoek via deze weg een Meesteres die van anal play houd en dat wil doen met een afgetrainde jongem Ik zoek via deze weg een Meesteres die v In opdracht van mijn meester bied ik mij aan als slavin en gebruiksvoorwerp.

Ik ben te huur voor In opdracht van mijn meester bied ik mij Hans uit Nieuw Vennep. Zo nu en dan is erg opwindend om voor mij onderdanig te zijn. Dit natuurlijk wel op een veilige en r Zo nu en dan is erg opwindend om voor mi Hi ladies, ik ben luc en 23 jaar en ik z Hee leuk dat je op mijn advertentie kijkt. Nu heb ik je aandacht. Ik ben een jonge van 22 die graa Hee leuk dat je op mijn advertentie kijk Leather slet uit Oost- West- en Hoi lekkere kerels en geile dames, Dit geile jonge sletje is stout geweest.

En daarom is het hoog Hoi lekkere kerels en geile dames, Di Tv Tanya uit Etten-Leur. Hallo dames, Jullie zullen vast wel denken.. Hallo dames, Jullie zullen vast wel d Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar een vaste meesteres om bijna vaak te dienen en daar ook tij Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar Hallo, Ik ben Raymond een onderdanige slet van 39 jaar.

Ik hou veel van anaalspel bij mezelf. Hallo, Ik ben Raymond een onderdanig Heb je zin in een slaaf om te gebruiken voor elke geile wens die je altijd al een keer hebt willen u Heb je zin in een slaaf om te gebruiken Ik ben Roza, een slavin met een hoge pij Roza uit Den Haag. Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage.

Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord.sperma is lekker onderdanige slavin

...

Pijpfilm neuken utrecht

  • SEX COEVORDEN THUISONTVANGST GOES
  • Sperma is lekker onderdanige slavin
  • Als je me thuis kan D Deelnemer 08 - 07 - 20 05 Tot die tijd volg sex filem gratis bare gangbang gewoon de aanwijzingen en gelden voornoemde aanspreekvormen niet.

Vrouw zoekt man strapon echt gratis neuken


Het is vies en het plakt en als ik het op mij hebben wil ik niks anders meer dan direct een half uur onder de douche staan. Gelukkig hoef ik het ook bijna nooit te ondergaan. Nee, hij maakt er tot nu toe geen gebruik van. Hij dreigd er wel eens mee, maar ik zie dan altijd aan hem dat hij het niet meent.

Ik denk dat als het echt zover komt, dat ik het stopwoord zou gebruiken. Die hebben wij jaren geleden afgesproken en ik heb het nog nooit hoeven zeggen. Ik weet wel dat hij het graag zou willen. Maar hij respecteerd het van mij.

Of ik me er over heen wil zetten? Ik heb er wel eens over gefantaseerd, maar fantasie is anders dan werkelijkheid. Ik kick op vernedering en dit zou wel heel erg vernederend zijn, maar in werkelijkheid wil ik het toch niet.

Hij heeft trouwens wel eens gebruik gemaakt van mijn angst. Hij had mij toen geblindoekt en deed net als of. Mijn reactie was toen overduidelijk dat ik niet wou. Ik denk dat je iets als sperma een stuk makkelijker kunt opbouwen dan een kooi; ik bedoel, je zit in een kooi of niet: In plaats van direct een hele kwak zaad over je lijf te krijgen, zou je meester het kunnen opbouwen.

Misschien eens op een schaaltje of zo spuiten en dan met zijn vinger een klein beetje ergens op je huid aanbrengen. En dan iedere keer dat hij het weer doet in volgende sessies, steeds iets meer, totdat je inderdaad de hele lading over je heen kan krijgen.

Ik weet niet of je Meester dit leest Misschien een ideetje om je afkeer om te zetten in een prachtige vernedering? Zo te horen heeft je Meester er wel oren naar ;.

Ja, hij zal dit inderdaad wel lezen zeer binnenkort: Er zijn inderdaad genoeg mogelijkheden om op te bouwen, maarja Voorlopig is voor mij het antwoord 'nee'. Hij zal moeten praten als brugman om mij op andere ideeën te brengen. Greetings BBWitch, Inderdaad - waarom iemand dwingen tot iets wat die persoon echt afgrijselijk vindt harde grens?

Dit heeft niets meer met vernederingen of met bdsm te maken, maar valt eerder onder de categorie misbruik. Een Dom hoort respect te hebben voor de harde grenzen van een sub. Ik heb al vaak genoeg verhalen gehoord van klagende dommerikken die jammeren dat 'hun sub' hen heeft verlaten omdat ze geprobeerd hebben een harde limiet te doorbreken. En je bent de enige niet die verbaasd is over het 'edele vocht'-fenomeen.

Net alsof er een tekort dreigt te zijn van dat goedje. Of zijn het dan mannen die geïnspireerd werden door de Monty Python sketch 'every sperm is sacred' te zien in The Meaning of Life?

BBWitch, je haalt de woorden uit m'n mond. Ik kijk regelmatig SM films en zodra ze beginnen met een zaadlozing, dan zap ik altijd door. Ik vind het niks om er naar te kijken. En dan zit er altijd een griet bij die dat goedje zo geil mogelijk probeerd op te vangen en door te slikken. Ik snap niet wat die meiden daar leuk aan vinden. Oh, begrijp me absoluut niet verkeerd, hoor - ook voor mij is een harde grens een harde grens. Wat is er dan mooier dan stukje bij beetje die kier groter te maken?

Langzaamaan, uiteraard, en met respect voor de sub, dat is uiteraard heel belangrijk, en ik denk ook dat niemand van de bovenstaande schrijvers dat niet begrijpt.

Tja, met betrekking tot de "kostbaarheid" Iets heel intiems, wat kostbaar is in die zin dat het leven kan schenken. Vandaar ook dat ik dit topic gestart ben, om te zien of anderen er ook zo over denken. Wat mezelf altijd heeft verbaasd is dat er veel mannen zijn die het erg opwindend vinden om hun sperma in het gezicht of in de mond van de vrouw te spuiten - en dat uit zich ook in veel pornofilms. Ikzelf heb dat ook, maar kan niet de vinger op de juiste plaats leggen, het waarom hiervan.

Puur biologisch gezien zou sperma inderdaad - zoals BBWitch aangeeft - in de baarmoeder gespoten moeten worden; wil de natuur voortplanting bevorderen, dan zou dit juist het meest ultieme moeten zijn. Waarom dan het gezicht en de mond? Omdat dit zo intiem en kwetsbaar is, misschien? Ik weet het niet. Haha, Balak, helemaal gelijk - maar dat moet ze nog wel kunnen. Heb overigens op het moment geen relatie, maar als ik er eentje heb dan hoop ik dat ze daartoe in staat is. Wat jij en je Meester ook beslissen, ik wens je veel plezier: Er zijn genoeg dingen die een man kan doen en laten om de smaak van zijn sperma te verbeteren alcohol en tabak is bijvoorbeeld not-done, fruit en vruchtensap zijn juist heel goed.

Tevens ben ik van mening dat een man die zijn zaad op die manier wil gebruiken ook niet vies moet zijn van zijn eigen sperma. Als het zo is wat Marco zegt, dat de kwaliteit van het goedje verbeterd kan worden door je leefgewoonte te veranderen, dan zou er natuurlijk al sneller over te praten zijn, dan staat die deur toch op een minikier open.

Maar dan is er actie van zijn kant vereist, want wat fruit betreft: Het is ook zo, dat ik niet vies ben van mijn eigen smaakje. Als ik mijn vinger langs mijn poes haal, dan is het no problem om dat af te likken. Maar als ik diezelfde vinger voor zijn mond hou, dan wil hij het niet.

Beffen vind hij overigens geen probleem. Spuiten is mij nog nooit gelukt, maar wie weet Zoek maar eens op Google naar "sperma smaak"; kom je genoeg tegen over de "do's en don't's" met betrekking tot de smaak ervan ;.

Ik lees al een paar dagen mee. Ik wil graag toeveoegen dat het bij mijn slavin zelf verder gaat dan de afkeer van sperma, ze heeft ook een hekel aan pijpen dit doet ze alleen onder de douche.

We hebben inderdaad een hele intense relatie en respecteren elkaars meningen heel erg, ik vind het daarom ook belangrijk dat we allebei plezier beleven aan het "spel" Ik ben in het verleden welleens klaargekomen over mijn slavin maar het beviel gewoon niet omdat zij er echt afkeer tegen heeft. Met de discussie heeft ze voor mij wel laten zien dat er een opening zit om eens wat grenzen opnieuw te gaan verkennen en dat zal deze zomer dus ook gaan gebeuren.

Misschien dat in het bijzijn van een andere slavin zij gestimuleerd zal worden om ook eens wat verder te gaan competitie , ik zal haar hiervoor ook een advertentie laten plaatsen. Het leek me wel aardig om na zo'n gesprek toch even te vermelden wat het vervolg is: Mijn Meester heeft uitgezocht wat de smaak van sperma beïnvloed en dat is helaas koffie en vlees en laten dit nou juist de favoriete genotten zijn van mijn Meester! Hij heeft gezegd dat hij absoluut niet beide of 1 van beide op wil geven.

Dus hierbij valt bij mij weer de deur van de grens dicht in het slot. Hij is op internet nog wel verder gegaan om meer informatie op te zoeken over dit onderwerp, maar ik vraag me af of het voor hem iets oplevert. Wat ik nog een beetje mis -heb niet alles helemaal gelezen, want is al erg lang- is of het als Dom uberhaupt wel handig is om klaar te komen.

Ben niet zo'n heel ervaren Dom, maar merk wel eens dat klaarkomen ook kwetsbaarheid betekent, en dat is niet wat ik mijn sub wil geven. Hoe is dat voor jullie? Kan niet zeggen of ik het daar zo mee eens of mee oneens ben. Ik zal moeten ervaren hoe dat voor mij werkt. Het zal ook aan mijn sub liggen. Want als zij het geloof verliest in haar meester als deze kwetsbaar is -maw als dat is waar zij op afknapt; en dat meen ik te weten van mijn sub- dan is dat natuurlijk iets wat ik niet laat zien.

Maar het blijft experimenteren Terug naar het onderwerp zou ik zeggen dat kwetsbaarheid op die manier net zo goed wel of niet een kadootje kan zijn als sperma, als het past bij de Dom en de sub. Als vrouwelijke dom zonder afkeer van sperma, gebruik ik zijn klaarkomen wel als beloning.

Het sperma zelf is meer een bijprodukt, waar ik tot op heden niet specifiek op in ben gegaan in de zin van beloning of straf. Dit vind ik opzich wel interessant om eens te onderzoeken en vraag mij af hoe mannelijke onderdanigen het ervaren als er iets gedaan wordt met hun sperma.

Heeft het voor hen ook een toegevoegde waarde? De discussie gaat tot op heden voornamelijk over mannelijke dominanten en vrouwelijke onderdanigen. Hagar, dank je voor je bijdrage. Ik vind je stukje heel erg mooi en het raakt me zelfs wel; je Dom moet een gelukkig man zijn met een sub als jij.

Ik had je graag een uitgebreider dankwoordje willen schrijven in een privé berichtje maar je wilt helaas geen directe berichten ontvangen. Hoe dan ook ben ik erg blij met je prachtige beschrijving. Hallo allemaal, Voor mij is het slikken van sperma zowel beloning als straf.

Ik mag mijn meesteres zoms neuken en moet haar daarna schoonlikken. Ik kick daar enorm op maar nahet klaar komen is het soms wel letterlijk en figuurlijk slikken om je eigen sperma dan te proeven. Verder moet ik mijn sperma als ik klaar mag komen, vaak opvangen in mijn hand en daarna oplikken.

Erg vernederend, vaak moeilijk en vies op het moment maar daarna wel erg opwindend. Dus al met al een beetje dubbel gevoel. Ik volg de discussie nu even en besluit toch om even mijn mening te geven. Persoonlijk zie ik sperma niet echt als een straf, ben geen fan van het weeïge warme smaakje en gevoel in mijn mond maar oké. Aangezien mijn voorkeur voor pijpen er wel is, neem ik dit op de koop toe. Nog niet gebeurd dus, zal in de toekomst zeker niet uitblijven Wel een beetje huiverig voor het smaakje aangezien hij rookt en dol is op koffie dus geloof niet dat het bovenaan mijn verlanglijstje zal staan bij favourite drankjes.

Ik vind eigenlijk een beetje dat het slikken erbij hoort, ongelofelijk smerig voor jezelf en de ander om het eruit te spugen. Hou je dan in, je weet dat het komt dus je kan er toch ook wel een beetje op voorbereid zijn. Verstand op nul en slikken dan ben je er het snelst doorheen is mijn idee.

Ik zie het juist als een teken van overgave als je je over je gevoel van weerzin heen kan zetten en doen wat je Meester wilt. Dat is toch diep van binnen ook wat jij wilt Misschien dat dit bericht de discussie weer terug kan brengen waar het uiteindelijk om ging. Beste mensen, ik zit al weer een tijdje mee te lezen en ik wil graag even wat dingen kwijt. Ik ben een felle tegenstander van geweld om harde grenzen te verleggen die hoor je te respecteren.

Ik zal nooit iets doen bij mijn slavin waar een nee op haar checklist te vinden is, mijn ervaring is dat door de tijd toch sommige nee's in misschien of graag veranderen. Ik vind ook dat commitment los staat van pijpen of het omgaan met sperma er is immers meer in het leven. Ik had niet verwacht dat een onderwerp als dit zoveel los maakt bij de mensen, maar vind het wel intressant om het te volgen.

Als afsluiting van mijn kant wil ik mijn slavin bedanken voor haar bijdrage op dit forum en gaan wij gewoon verder met onze fantastische relatie!!! Smakelijk draadje is dit geworden. Es kijken of ik het nog wat smakelijker kan maken. Ik vind het best fijn, wanneer mijn sub hongerig is naar mijn sperma, maar niet van belang wanneer ze niet bereid is om mijn sperma te slikken.

Dat is iets waartoe ik haar eigenlijk niet moet dwingen. En walging is een natuurlijke reactie. Maar sommigen zeggen, dat smaken aangeleerd zijn Ooit kaviaar geprobeerd? En als je weigert om sperma te slikken? Nou dan heb je gewoon te weinig commitment om je over je walging heen te zetten en die smaak aan te leren.

Dus de zweep erover en slikken, slet, dan leer je't wel. Dat vind ik erg fantasieloos. Stel nou dat een hypotetische Dom X-weetikveel perse wil dat zijn sub zich over haar walging van zijn sperma heen zet en leert om van dat sperma te genieten Een goede methode bijvoorbeeld om iemand iets te leren is vaak door zelf het goede voorbeeld te geven, nietwaar?

En, zoals al eerder aangestipt werd: Marco heeft het al gezegd: Ik twijfel niet aan Marco's oprechtheid, net zoals ik niet twijfel aan de oprechtheid van de 19e eeuwse zakenman die zei "Ik zou graag een vrouwelijke boekhouder willen hebben, maar jammer genoeg zijn vrouwen daar niet intelligent genoeg voor". Toen ik Marco's bijdrage las, realiseerde ik me, dat we in zekere zin aan het "discrimineren" zijn: Dat lijkt een verschil dat tot ongelijkheid leidt.

Maar het is een scheve vergelijking. Sperma is een vloeistof waarin diverse zaadjes rondzwemmen. Zo'n zaadje is net zo "ontastbaar" als een eicel.

Opeens kwam er een auto uit het niets en vroeg aan Mariska de weg naar een hotel. Mariska loopt naar de auto om het uit te leggen, maar wordt dan door de man de auto ingetrokken.

In de auto wordt ze verdoofd. Als Mariska wakker wordt, bevindt ze zich in een cel in een kelder en haar voeten zitten vast gebonden. Ze heeft haar kleren niet meer aan maar wel een soort halsband om haar nek voor de rest draagt ze niets. Mariska is erg bang en begint te schreeuwen.

Maar er is niemand die haar hoort. Na een eeuwigheid hoort ze dat er iemand aan komt lopen. Het is een man die er best goed uitziet maar hij heeft een kwade blik in zijn ogen. Ik zal nooit een slavin worden ik ben een keurig opgevoed meisje. De man pakte een riem en maakt die vast aan Mariska haar halsband en neemt haar mee uit de kelder. Mariska moet wel volgen omdat ze vast zit aan de riem. Ze zijn nu in een echte martelkamer.

Mariska wordt vastgebonden aan de muur. Haar armen en benen goed gespreid. Dan pakt de man een zweep en slaat er Mariska mee op haar billen. Mariska gilt van de pijn. De man lacht en vraagt aan Mariska wil je nu slavin worden. Pats, nu raakt de zweep haar rug en nog eens pats. Mariska gilt als een speenvarken van de pijn maar weigert zicht te onderwerpen als slavin. Steeds weer klets de zweep op haar lichaam en Mariska huilt en gilt van de pijn.

Tot opeens ze roept: De man houdt op met slaan en bergt de zweep op. Jij wordt aangesproken als slet, slavin of hoer. De Meester brengt Mariska weer naar de kelder om haar een tijdje te laten rusten. Mariska valt in slaap en als ze wakker wordt ziet ze dat er eten voor haar in haar cel is gebracht. En ook een grote kan met sinaasappelsap. Snel begint Mariska te eten en te drinken. Als ze alles op heeft hoort ze de Meester weer aankomen. Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven.

Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje. Nee Meester antwoordt Mariska. Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek. Mariska neemt gauw de gevraagde positie in. En de Meester keurt haar. Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt.

Stil slet werd je iets gevraagd? Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik. Dan voelt hij ineens even tussen haar benen. Hmm bromt hij die kut moet kaal. Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal. Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet.

Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer. Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester. Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan. Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren. We beginnen met een klein plugje in je kont zodat je eraan went iets in je poeperd te hebben.

Ga maar even op handen en voeten zitten zodat ik het bij je naar binnen kan brengen. Mariska gaat op handen en voeten en voelt hoe haar Meester een plug in haar kontje duwt. Blijf maar mooi zo zitten dan kan ik meteen je mondje verkrachten met mijn pik, en voel je je meteen een onderdanige slet. Kom op slet haal mijn lul eruit en open je mond.

sperma is lekker onderdanige slavin

Categorized As

Hot sex cam xxx video