Sex Contact Amsterdam

Sex Standjes

Kutje roeren pijpsnol

Posted on by Parker Gurule  

Kutje roeren pijpsnol

Natte grote kut geile nina

Ik had mijn handjes op zijn onderarmen en drukte mezelf ongewild een stukje van hem weg. Ik lag daar, met mijn benen wijd. Ik moest me beheersen om niet met mijn benen samen te knijpen om hem weg te duwen. Hij drukte genadeloos bij mij naar binnen. Ik voelde hoe mijn schaamlippen uit elkaar geduwd werden door zijn eikel, steeds verder… er leek geen eind aan te komen. Ik had wel al geoefend met mijn dildo, de kleinste die ik kon bestellen, maar die had ik altijd zelf in de hand, nu drukte hij naar eigen believen in mij.

Zijn schacht schoof hard bij me naar binnen, veel te diep, veel te hard. Ik voelde mijn kutje samenspannen, en hem door mijn tegenstand doordrukken.

Ik slaakte een kreet uit, een traan biggelde over mijn wang, maar een kleine glimlach speelde op mijn lippen: Wat bent U groot! U neukt mijn kutje stuk! Gelukkig liet hij zich er niet door weerhouden. Hij nam mijn schouder in zijn hand en begon diep te stoten, zijn gore lul dwong zich in mijn kutje en ramde genadeloos tegen mijn baarmoedermond. Elke keer dat hij die raakte schoot een pijnscheut door mijn hele lijf.

Mijn kutje krampte dan met de pijn en dat deed mij dan nog meer pijn. Hij gromde elke keer een beetje en leek het alleen maar lekkerder te vinden. Ik moet erg strak aangevoeld hebben.

Hij neukte me steeds harder en ik wist niet waar ik blijven moest van de pijn, ik stond mezelf toe flink te schreeuwen, mijn rug gekromd en mijn hoofd in het bed gedrukt. Hij leek het alleen maar geil te vinden.

Het was overweldigend me zo goedkoop en zo genomen te voelen. Ik voelde me verkracht, gebruikt, goedkoop, echt als een hoer. Hij neukte me een goeie 15 minuten aan een stuk door. Ik kon echt niet langer, en ik had voor mijn gevoel echt mijn best gedaan. Ik wist me van zijn lul te trekken en hij keek me even boos aan terwijl ie nog tussen mijn benen lag.

Dat korte moment was ik even bevrijd van de stekende pijn, maar mijn kutje brandde nog stevig, en ik keek hem aan in zijn ogen en realiseerde me nog eens goed hoe ik daar lag als een goedkope slet met een gore oude man tussen mijn benen. Hij keek me dat moment aan en hij had duidelijk totaal geen medelijden, hij was verontwaardigd dat ik hem niet verder liet neuken. Met een bange blik in mijn ogen stelde ik mij kort voor dat ik hem me verder moest laten neuken, dat ik hem nog een keer bij me naar binnen moest laten.

En toen herinnerde ik me dat ik me had voorgenomen om alle mannen mijn kontje te laten nemen. Het voelde toen nog even als een verlossing. Ik vroeg hem of hij niet mijn kontje wilde nemen. Ik voegde er gelijk aan toe dat dat ook allemaal zonder condoom mocht en dat ik hem daarna zou klaarpijpen, direct uit mijn kont in mijn mondje. Ik kon hem uiteindelijk overhalen. Ik zakte snel voor hem op mijn knieën en likte nog snel even aan zijn gore lul, en proefde mijn eigen kutsappen.

Ik legde zijn hand achter op mijn hoofd, en liet hem me aandrukken. Ik kokhalsde stevig en lang en zijn lul droop van mijn keelslijm. Ik stond op en draaide hem mijn rug toe. Ik keek over mijn schouder terwijl ik met gestrekte benen me voorover bukte en met mijn handen tegen de muur steunde.

Ik holde mijn rug en presenteerde mijn kontje aan hem. Hij greep mijn taille en zette zijn eikel tegen mijn droge kontje. Ik probeerde hem nog aan te moedigen: Mijn kontje werd opgerekt en ik voelde me alsof hij mij door midden scheurde. Ik kreeg mijn wens.

Hij ramde hard en diep en ik schreeuwde het uit. Ik probeerde nog hier en daar een aanmoediging ertussen te krijgen, maar dat lukte haast niet. Die 5 minuten dat hij mijn kontje verscheurd heeft duurden voor mij een eeuwigheid. Mijn benen waren slap, hij trok me over zijn lul. Ik keek naar hem om en smeekte hem om te komen, ik kon niet meer.

Ik kan echt niet meer! Ik neem het allemaal in mijn mondje! U heeft me toch al kapotgeneukt! Hij ramde nog even een paar keer extra hard, terwijl ik over mijn schouder hem in zijn ogen keek zag ik hoe hij ervan genoot me nog even iets meer pijn te doen, nadat ik had opgegeven, nog even over mijn grenzen te gaan. Ik voelde me nu helemaal verkracht. Hij was zo ver gegaan dat ik me echt vernederd voelde, en echt als een gebruikt hoertje.

Hij trok terug en ik zakte voor hem op mijn knieën. Ik keek naar hem op. Ik was zo kapot. Ik kon niet meer, emotioneel was ik ook nu gebroken. Het geile idee was zo ver uit de hand gelopen dat ik het nu echt tegen mijn wil deed. Maar ik zette door.

Iets in mij stond mijzelf niet toe nu op te geven. Ik smeekte of ik zijn lul mocht schoonlikken. Ik likte met volle overgave mijn kontje van zijn lul. Ik voelde me laag en gebruikt, maar het toppunt was mijn eigen stront op zijn lul te proeven en het eraf te moeten likken, en te doen of ik het leuk vond.

Ik keek geil naar hem op en kreunde toen ik de bruine strepen van zijn lul likte. Hij begon te grommen… hij ging komen! Een koude rilling ging over mijn rug. Nu was het zo ver: Hij trok zich af en ik keek naar hem op. Mag ik uw vieze zaad in mijn geile pijpmondje? Mag ik uw zaadhoer zijn? Ik wil u leegzuigen! Laat me voelen als een goedkope hoer! Geef die gore stoephoer uw dikke kwak?

Vond u mijn kutje strak genoeg? Heeft u mijn kontje genoeg pijn kunnen doen? Vond u het fijn dat ik zo veel pijn had? Was ik een goed sletje?

Heb ik mijn plicht als vrouw gedaan? Mag ik nu uw zaad hebben? Mag ik me door u laten vernederen? Ik wil me laag voelen! Door u in tranen gebruikt achtergelaten worden! Neem me als de goedkope kuthoer die ik ben! Laat me voelen hoe waardeloos ik ben als vrouw! Laat me voelen waar ik goed voor ben!

Geef me die dikke klonten om te slikken! Ik deed mijn mondje een stukje open an legde zijn eikel op mijn onderlip zodat ie net nog kon zien hoe hij in mijn mond zou spuiten. Ik keek naar hem op en wachtte tot hij klaarkwam.

Alles deed me nog zeer: Ik had zonet mijn eigen stront van zijn lul gelikt! En toch voelde wat nu komen ging als nog een diepere vernedering. Hij kwam niet eens in mijn kutje, dat zou te lekker voor mij zijn, hij kwam niet eens in mijn kontje, hij ging het in mijn mondje spuiten zodat ik het moest proeven! Zijn voorvocht was al zo ongelofelijk vies geweest… hoe zou nu zijn sperma op mijn tong smaken? Ik hield mijn mondje zo mooi mogelijk, mijn lippen mooi glimmend en nat, mijn ogen smekend naar hem opkijkend.

Ik was eigenlijk niet meer geil… iets wat het nog vernederender maakte. Ik voelde me op dit moment door en door verkracht. Ik voelde me gebruikt. En ik moest nu afmaken waar ik aan begonnen was.

Toen kwam hij klaar, ik kreunde luid terwijl de stralen kwak in mijn mond schoten. Ik voelde mijn mond vullen en proefde de gore smaak.

Het was dik en warm, de stralen in mijn mond voelde nog viezer daardoor. Hij bleef maar komen en vulde mijn mond. Ik roerde met mijn tong door zijn zaad en kreunde luid. Het was een beetje een slechte poging, maar ik deed alsof ik klaarkwam van zijn orgasme.

Ik voelde me ontzettend laag. Ik pakte snel mijn beker en liet zijn sperma over mijn kin erin druipen. Dat ging ik bewaren voor later. Het laatste slijmerige zaad dat in mijn mond bleef kleven slikte ik natuurlijk door, en dat was nog genoeg, ik moest flink kokhalzen toen ik probeerde het door te slikken.

Het kostte enorm veel beheersing dat te doen. Maar ik voelde mijn kutje tintelen toen ik het deed, omdat het zo goor was. Hij pakt mij mijn geld weer af en zei dat ik de slechtste hoer was die hij ooit geneukt had. Ik zat daar op de grond en begon te huilen… 18 jaar oud… net ontmaagd… verkracht… en ik had er zelf om gevraagd. Na een paar minuten kreeg ik mezelf weer bij elkaar.

Ik knapte me op en probeerde de volgende klant binnen te krijgen. Ik werd steeds goedkoper. Ik vond het beter als Arie zou weten dat ik me voor 5 euro in mijn kont liet neuken. Elke kerel die ik moest pijpen moest ik me weer overwinnen. Elke keer ging ik stevig bedelen… zodat ik iets meer tijd had mezelf ertoe te zetten… mijzelf te verkrachten met hun lul. Ik deed mijn best om me verkracht te voelen. Zelfs in mijn mond werd ik verkracht.

Dit was mijn plicht als vrouw. Ik mocht blij zijn dat ik er nog voor betaald werd. Elke keer dat ik ging liggen op het bedje moest ik het overwinnen. Elke keer weer voor een nieuwe vent mijn benen wijd doen. En die eerste was nog helemaal niet groot. Het leek erop alsof ze gestaag groter werden, misschien ook omdat mijn kutje steeds rouwer werd. Ik zwolg in het gevoel van de pijn als ze hun lul egoïstisch bij me naar binnen persten.

Tientallen mannen neukten me die avond, tientallen keren bukte ik voor om mijn kontje te geven. Elke keer zat ik op mijn knieën en smeekte om hun zaad. Ik pijpte ze als een pro aan het einde van de avond.

Elke keer was ik weer bang voor hun ejaculatie, elke keer twijfelde ik of ik het wel aankon, elke keer vernederde het me weer. Ik had in mijn beker al dat zaad opgespaard. Tegen het einde van de avond was ik moe en kapot. Ik moest echt mijn best doen om nog sletterig te kijken. Toen kwamen er drie jongens voor mijn raam.

Ik schrok even, maar ik realiseerde me dat dit eigenlijk een buitenkans was om nog verder kapotgeneukt te worden voor Arie als een vuile hoer.

Ik zat daar op mijn knieën en had gelijk drie lullen om mijn mondje te vullen. Aan bedelen kwam ik minder toe, want de ene na de andere lul zoog ik af, keek zaadvragend naar hen op en likte en zoog als een volleerde pijphoer.

Ik liet de eerste even uit mijn mond glijden en trok hem af, terwijl ik de derde wilde gaan pijpen. Tussendoor kon ik even omkijken om te zien hoe verachtend die jongen mijn kutje begon te nemen. Hij ramde als een hitsig paard en ik werd echt over die lullen gedrukt tot diep in mijn keel. Deepthroat kon ik nog niet zo goed, dus ik kokhalsde stevig. Ik likte en zoog al hun lullen shoon,likte hun ballen en daarna neukte ze me allemaal omstebeurt van achter.

Ik duwde een van die jongens op het bed en ging over hem heen zitten. Dubbel gepenetreerd op mijn eerste avond! Maar dat was ze nog niet genoeg! Ik schreeuwde het uit, tranen biggelden over mijn wangen. De derde voelde zich een beetje verwaarloosd dus hij klom ook achter mij.

Wat dacht je hier van? Maar ze ramden alleen maar dieper. Ik begroef mijn gezicht in de kussens en voelde hoe hun kleverige gore lichamen zich tegen mijn buik en rug drukte, hoe hun gretige handen overal mijn lijf betasten en ik huilde en schreeuwde in het kussen terwijl mijn kut verscheurd werd door drie dikke lullen. Na een tijdje was ik haast duizelig van vermoeidheid.

Ik vermande me en verwijtend huilde ik hen over mijn schouder toe: Ik schreeuwde nog harder. Wat deed dat zeer.. Ik smeekte ook hen, schreeuwend, snikkend: Kom in mijn vuile hoerenmondje! Spuit jullie gore sperma in mijn mond! Ik zat op mijn knieën en had mijn volle beker al klaar in mijn hand. Eerst moest ik weer mijn kontje van hun lullen likken.

Ze trokken zich af en ik zat met mijn rug hol en drukte mijn borsten naar voren. Eentje hielp ik een beetje door hem met mijn tieten te neuken. Ik voelde hoe hij ging komen dus ik nam het puntje van zijn lul zo goed mogelijk oor mijn mondje en hield mijn mondje zo gulzig mogelijk klaar en begon zo hard mogelijk te kreunen. Hij schoot een dikke lading mijn mondje in en ik liet per ongeluk een hoop over mijn borsten lopen.. De andere twee deden er even over,maar ook die hadden echt veel sperma in mijn pijpmondje gespoten.

De anderen hielden mijn armen achter mijn rug en hij liet zo alles in mijn mond lopen. Ik verdronk bijna voor mijn gevoel! Maar toen hij klaar was keek ik ze even boos aan en draaide me toen naar de volgende. Dit keer deed ik meer mijn best en nam zijn pis kreunend in mijn mond. Ze waren snel verdwenen en ik zat huilend op mijn knieën achter mijn raam.. Ik was inmiddels echt uitgewoond. Ik had een moedeloos gevoel in mijn buik… alles deed pijn, ik werd gestraft voor mijn lust voor Arie.

En toen stond ik oog in oog met hem… met al dat sperma van die kerel nog over mijn borsten, mijn mascara over mijn wangen gehuild. Hij keek haast zo verbaasd als ik. Een koude rilling ging over mijn rug… Ik deed mijn raam open en kon alleen nog maar stamelen. Ze gaf mij een verachtende blik. Ik zakte op mijn knieën, en vouwde mijn handen, ik raakte zijn heup aan en keek naar hem op.

Wil je me nemen? Ik heb me laten nemen, ik heb mijn kont laten kapotneuken, ik heb ze allemaal schoongelikt, ik heb zelfs drie lullen tegelijk in mijn kut en tegelijk in mijn kont gehad! Ik beloof dat mijn kutje en kontje helemaal kapotgeneukt zijn, ik ben echt helemaal klaar voor je! Laat me je zaad verdienen! Ik wil dat je me pijn doet! Ik beloof dat mijn kutje al rauw is, mijn kontje lik ik van je lul! Laat me mijn plicht als vrouw doen!

Ik wil je vuile stoephoer zijn, ik wil je zaad moeten slikken! Maar hij ging zonder iets te zeggen bij haar naar binnen. Ik zat op mijn knieën en begon te huilen, helemaal kapot. Maar al snel hoorde ik het raam weer openen, misschien maar 10 minuten. Ze kwam naar buiten , naar mijn raam, een traantje van mascara over haar wang.

Ik liet haar bij mij naar binnen, en Arie kwam er achteraan. Ze drukte mij op mijn knieën en hield haar hoofd over de mijne. Ik keek hem verleidelijk aan terwijl ik mijn mond afwachtend open deed.

Ze liet zijn sperma in mijn mond druipen… de ene golf na de andere in dikke draden en klodders gleed in mijn mondje. Zijn zaad was het wrangste. Ik kokhalsde en zag dat hij ervan genoot. Hij trok zijn lul uit zijn broek en hield hem voor mijn mond… haar kontje kon ik duidelijk ruiken… Ik begon hem te pijpen… haar stront van zijn lul te likken… Ik was helemaal overdonderd!

Ik liet hem mijn warme doorgeneukte keeltje voelen. Ze was al weer vertrokken…Ik was nu met hem alleen. Neuk me stuk als een goedkope hoer! Ik wil je sletje zijn! Ik zwolg in de pijn. Zijn lul was enorm. Ik ging gekleed in n kort rokje en n kort, diep uitgesneden leren topje, pumps.. Ik had n geweldige avond, goeie muziek, leuke mensen.. Ze waren met z'n vijven, robert, danny, dave, kees en jack. Ze waren zo gemiddeld rond de 25 jaar en allemaal vrij breed, en groot. En bij hun bleef ik n beetje hangen..

N half uur later was ik behoorlijk uit mn dak aan t gaan, maar na n uur was het al afgelopen. Veels te vroeg vond ik. Die gasten vroegen of ik nog even zin had om met hun mee te gaan, bakie thee drinken.

Ik stapte in de auto en moest bij danny op schoot.. Ik sloeg mijn arm om hm heen, en hij had zicht op mijn geile tieten, die bij elke hobbel voor z'n neus op en neer zwiepte. En pompte met mn kutje op zn pik, die ik langzaaam harder voelde worden.

Aardig vaag dat ik was, kreeg ik hier wel geile gedachtes bij. Ik merkte dat n paar gasten geregeld naar mn tieten keken, en ik kon wel raden waar ze aan dachten..

Jack zette de t. Wij waren nog druk aan t praten, dus hadden t eerst niet in de gaten, maar werden toch afgeleid door t gehijg op de achtergrond, en keken naar de beelden die erbij hoorde. Er werd n vrouw gesandwiched op de bank, en die gasten gingen lekker tekeer, en ik zag hoe die palen hard in haar kutje en kontje werden geboord.

Het werd ineens stil, en iedereen bleef eigenlijk naar de t. Kijk die geile hoer eens geil en hard geneukt worden, ze vind t lekker, die geile slet. Ze heeft wel geile tieten.. Ik merkte dat ik supergeil werd, zowel van t pilletje als van de beelden en t gepraat van die geile gasten. Ik zat tussen Danny en Dave in en hoe verder de film ging hoe dichter ze tegen me aan kwamen zitten.

Op n gegeven moment voelde ik n hand over mn zij, en onder mn shirtje naar boven gaan, langs mn linkertiet. Ik merkte dat mijn tepel stijf ging staan. Hmmm, hij bleef daar n beetje heen en weer strelen en betaste mijn borst. Hmmm, ik voelde n rilling door mn lijf lopen. Die begon meteen mn rechtertiet te betasten. Ze trokken mn topje naar beneden, en mijn geile tieten puilden eroverheen.

Ze begonnen weer te kneden en danny begon geil aan mn tepel te likken en te zuigen.. Ik legde mn handen op hun kruisen en begon lekker te wrijven. Ik voelde 2 flinke bulten opkomen. Terwijl hun handen zich rond mijn kruis bevinden, tussen mn benen, over mn buik, in mn rokje..

Ik hoor ze nu ook langzaam kreunen, terwijl mijn kutje langzaam natter wordt. Ze zijn van dave.. Ik draai wat naar links.. Die begint me nu te zoenen en draait zn tong wild in mn open mond..

Terwijl die zich geil zit af te rukken. Dan gaat kees staan en houdt zn pik tegen mn mond.. Ik lig nog met mn hoofd op danny z'n been die nog heerlijk mn tieten kneed.. Ik word dus heel geil bewerkt door die gasten.. En ik lig lekker te hijgen en te kreunen onder die gasten, waar ze alleen nog maar heter van worden.. Dan pakken ze me op en draaien me om, en zette me op handen en knieeen, met mn hoofd boven de zijleuning.

Dan staat robert op en komt met zn dikke harde pik naar mn mond toe lopen en zegt:Gratis gepijpt worden tantra massage brabant


Categorized As

Hot sex cam xxx video